Ook mogelijkheid tot overnachten

De Ballasthoeve - Overpelt - FeestzaalOrganiseert u binnenkort een communiefeest of een grote barbecue en bent u nog op zoek naar de ideale locatie? Dan is onze feestzaal misschien de oplossing voor u. Onze grote vakantielogie kan hiervoor afgehuurd worden.

De vakantielogie is geschikt voor tachtig personen. Heeft u meer genodigden? Geen probleem. Wij kunnen extra tenten zetten of er is ook nog ons groot tuinterras dat bij mooi weer kan gebruikt worden. Bent u met minder? Contacteer ons gerust. We vinden wel een oplossing voor u.

Vaak zijn er mensen die van ver moeten komen. Als ze iets willen drinken, vormt dat dan ook al snel een probleem. Niet zo bij ons. In de grote vakantielogie staan er immers 34 bedden, zodat overnachting ook mogelijk is. Zo kan iedereen zich helemaal uitleven.

Wij kunnen ook voor de nodige catering zorgen. Maar u moet zich helemaal niet verplicht voelen. Als u liever zelf voor voedsel en drank zorgt, dan is dit geen enkel probleem. In de vakantielogie is er ook een keuken aanwezig.

Kortom, u bepaalt zelf hoe u uw feestje wil inrichten. Wij zorgen voor de rest.

Back to Top