Recreatiezaal midden in de natuur.

Recreatiezaal midden in de natuur.

Een familiedag, communiefeest, vriendenweekend, trouwerij of verjaardag. De zaal van De Ballasthoeve is de oplossing voor diverse gelegenheden. Vooral voor wie graag een binnenruimte combineert met een royale buitenruimte. Bijvoorbeeld voor een barbecue, spelende kinderen of een actieve workshops. Ook ideaal voor teambuilding, zomerkampen of een vergadering.

Combineer binnen en buiten

De zaal biedt plaats aan maximaal 80 personen. Heb je meer genodigden? Neem dan even contact met ons op. We kunnen bijvoorbeeld organiseren dat er tenten worden geplaatst. Of maak bij mooi weer gebruik van ons grote tuinterras. Kinderen spelen in het speeltuintje of op het grote speelveld. Rondom de feestzaal van de Ballasthoeve is genoeg ruimte voor alle gasten. Zo veel ruimte is ook ideaal voor activiteiten waarbij je met meerdere groepen werkt.

Faciliteiten recreatiezaal

In de zaal kun je tafels met stoelen plaatsen. Maar je kunt ook wat ruimte leeg houden zodat er ook ruimte blijft voor een activiteit, dansvloer of voorstelling. Zo maak je de zaal zelfs naar wens. Achter de bar in de zaal bevindt zich een basic keuken. Het fornuis is voorzien van 8 pitten. Groot genoeg om gemakkelijk het een en ander op te warmen. En de koeling biedt voldoende ruimte om voor je gasten de drankjes koel te houden. Met de gootsteen en ruim werkblad is het een fijne ruimte om een hapje en de drankjes klaar te zetten voor de genodigden.

Overnachten

Wil je na een feest bij De Ballasthoeve blijven overnachten? Dat kan in onze logies. Deze biedt plaats aan 6 personen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om (tijdens de openingstijden van de camping) in je eigen tent, caravan of camper te overnachten.

Heb je vragen over onze feestzaal of het organiseren van een feest of weekend? Neem dan gerust contact met ons op.