Camperplaats

Camperplaats

Reserveer gemakkelijk online 1 van de 6 nieuwe camperplaatsen bij De Ballasthoeve. Volgens de ANWB 1 van de mooiste kleine campings van Europa. In elk geval geniet je hier volop van de natuur. De Camping bevindt zich midden in het groen en ligt aan verschillende knooppunt-routes. Ideaal voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers.

Faciliteiten

De camperplaatsen zijn geopend sinds het voorjaar van 2021. Verblijf je met je camper bij De Ballasthoeve? Dan kun je gebruik maken van de volgende faciliteiten:

  • Verharde ondergrond
  • Stroomvoorziening
  • Water
  • Lozen grijs water
  • Lozen chemisch toilet 
  • WiFi

Camping, logies en fietscafé De Ballasthoeve

De Ballasthoeve heeft naast de camperplaatsen een camping met 33 plaatsen voor tenten en caravans, een bruin cafe en een 6 persoons logies. Geniet op het royale buitenterras van bijvoorbeeld koffie of een Belgische pint. Speel een potje kegelen of jeu de boules en geniet van spelende kinderen in het speeltuintje en bij de kinderboerderij.

Reserveer gemakkelijk online

Benieuwd of we in jouw vakantie nog een plekje vrij hebben? Check dat gemakkelijk in ons online systeem. Wanneer je wil reserveren, kan dat ook gemakkelijk op dezelfde pagina. En mocht je na het lezen van onze site nog vragen hebben, mail dan naar info@ballasthoeve.be. Let op: gezien de seizoensdrukte kan het antwoord soms even op zich laten wachten!

Onze camping is geopend van 1 april tot 1 oktober. Onze camperplaatsen zijn het gehele jaar geopend,  maar buiten het camping seizoen is er beperkt toegang tot het sanitair.