Overnachten in de bossen

Overnachten in de bossen

Overnachten bij De Ballasthoeve is genieten midden in de natuur. Je kunt bij ons terecht op de camping met je tent, caravan of camper. Of kies voor de de logies van De Ballasthoeve. Natuurlijk is onze camping en de verblijven voorzien van de nodige faciliteiten voor een topvakantie. Word elke dag wakker met fluitende vogels om je heen.

Minicamping in het groen

Camping De Ballasthoeve is ideaal gelegen voor de natuurliefhebber. Namelijk midden in de groene omgeving van Pelt en vlakbij tal van fiets-, wandel- en mountainbikeroutes. Voor de echte wandelaars en fietsers: De Ballasthoeve ligt tussen de fietsknooppunten 245 en 247 en bij wandelknooppunt 492. Onze plaatsen zijn verdeeld over drie kampeerterreinen. Op de camping vind je twee sanitaire gebouwen voorzien van toiletten, douches en wastafels. En op elke campingplaats kun je gebruik maken van elektriciteit. Deze ruime staanplaatsen liggen direct aan de bosrand, weg van alle verkeersdrukte. Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd. Onze camping is geopend van 1 april tot 1 oktober. Check voor beschikbaarheid ons reserveringsysteem!

Nieuw: camperplaatsen

Veel natuurliefhebbers ontdekken de mooiste plekken graag met de camper. Daarom hebben we sinds kort 6 plaatsen speciaal voor campers. De ondergrond is verhard en natuurlijk kun je gebruik maken van onder andere stroom, water en WiFi. Natuurlijk vind je op de camping ook sanitaire gebouwen waar je gebruik van kunt maken. Camping De Ballasthoeve is ideaal gelegen voor natuurliefhebbers: midden in de groene omgeving van Pelt en  Ook de beschikbaarheid van de camperplaatsen kun je terugvinden in ons reserveringsysteem! De camperplaatsen zijn het hele jaar geopend, echter van 1 oktober tot 1 april zonder sanitaire voorzieningen, wel beschikbaarheid van stroom en water.

Vernieuwde accommodatie voor 6 personen

Onlangs hebben we onze logies vernieuwd. Deze accommodatie is ingericht voor maximaal 6 personen en is voorzien van een grote, volledig ingerichte keuken en verzorgd sanitair: een douche, wastafel en toilet. Verder is er radio, tv en centrale verwarming aanwezig. Ideaal aan deze woning is de mooie overdekte veranda met een eigen tuintje, bijvoorbeeld om te barbecueën bij alle weersomstandigheden!

We hanteren een vast tarief voor de volledige accommodatie. De prijzen zijn inclusief water en stroom, opgemaakte bedden bij aankomst en badhanddoeken, maar exclusief eindschoonmaak (tenzij anders afgesproken). Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Geniet van onze faciliteiten en de omgeving

Of je nou op onze camping verblijft of in één van onze logies, je vermaakt je prima bij De Ballasthoeve! Geniet op ons royale terras, in ons café, probeer eens onze outdoor kegelbaan of speel een spelletje jeu de boules. De kinderen vermaken zich prima in het speeltuintje, de kinderboerderij of het voetbalveld. Op de gehele camping kun je gebruik maken van onze WiFi. En ontdek natuurlijk ook de regio. Je loopt vanuit de camping direct de bossen in. Of fiets een van de vele prachtige routes door Bosland.

Tarieven

Camping
Camping

Overnachten met een tent, caravan of camper in de groene omgeving van Pelt.

Camperplaats
Camperplaats

Reserveer gemakkelijk online 1 van de 6 nieuwe camperplaatsen

Logies
Logies

Nieuw: Kom overnachten in de 6 persoons accommodatie