Camping

Camping

Hou je van kamperen? En van wandelen, fietsen en de natuur? Dan ben je bij Camping De Ballasthoeve aan het juiste adres voor je volgende vakantie. Midden in het groen van Pelt hebben we 33 kampeerplaatsen die geschikt zijn voor jouw kampeervakantie. 

Camping voor tent, caravan of camper

Onze kampeerplaatsen zijn voorzien van Electra en zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Voor campers hebben we overigens ook speciale camperplaatsen. Op onze camping vind je drie sanitaire gebouwen met daarin toiletten, douches en wastafels. Benieuwd welke kampeerplaatsen op welke datum nog vrij zijn? Dat kun je gemakkelijk zien in ons reserveringssysteem. Wanneer je een geschikte plaats gevonden hebt, kun je daar ook direct de reservering plaatsen. 

Onze camping is geopend van 1 april tot 1 oktober.

Genieten van de natuur

Deze kleine camping is niet voor niets door de ANWB genomineerd voor Camping van het Jaar 2021. Wanneer je op onze camping verblijft, vermaak je je gegarandeerd prima. Geniet van een hapje en drankje op ons royale terras of in ons café, probeer onze outdoor kegelbaan eens uit of speel een spelletje jeu de boules. De kinderen vermaken zich prima in het speeltuintje, de kinderboerderij of het voetbalveld. Op de gehele camping kun je gebruik maken van onze WiFi. En ontdek natuurlijk ook de regio. Je loopt vanuit de camping direct de bossen in. Of fiets een van de vele prachtige routes door Bosland. Er is dus voldoende te doen in de omgeving van De Ballasthoeve.