Pipowagen

Pipowagen

Kom bijzonder overnachten in een van onze Pipowagens. Een unieke accommodatie in de natuur voor twee personen. Een verblijf dat compleet is uitgerust op een ideale plek voor een onvergetelijk verblijf. Geïnspireerd door de traditionele woonwagens, biedt onze pipowagen een unieke en sfeervolle ervaring. Elke pipowagen is liefdevol ingericht, gezellig en knus. Je vindt er alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf, van een fijn bed tot een compacte keuken met tafel en stoelen.

Faciliteiten

We beschikken over twee Pipowagens, een grotere (P1) en een kleinere (P2). Beide pipowagens zijn geschikt voor 2 personen. De faciliteiten per Pipowagen:

Grotere pipowagen:

  • Pipowagen voor twee personen 
  • Vast bed (160 cm breed)
  • Keuken voorzien van elektrische kookplaat en koelkast + keukengerei
  • Opgemaakte bedden

Kleine pipowagen:

  • Pipowagen voor twee personen 
  • Vast bed van 120 cm breed.
  • Keuken voorzien van elektrische kookplaat en koelkast + keukengerei
  • Opgemaakte bedden

Huurprijs van onze pipowagens: vanaf € 50 per nacht

De wagens beschikken niet over een eigen badkamer. Je kunt op de camping gebruik maken van het sanitair gebouw. De Pipowagens zijn in het volledig camping seizoen te huur vanaf 2 nachten. De aankomsttijd op onze minicamping is vanaf 13.00 uur en op de dag van vertrek mag je blijven tot 12.00 uur. Overal op de camping is WIFI beschikbaar.

Samen in de natuur op camping De Ballasthoeve

Net over de grens met Nederland vind je onze minicamping De Ballasthoeve. Een heerlijke plek in de natuur om te vertoeven in jouw vakantie. Doe een drankje in het café of verken de omgeving met de prachtige wandelroutes in het gebied. Of geniet van de rust en lees een boek in het zonnetje. Alles kan en alles mag. Ook honden zijn bij ons meer dan welkom! Graag een hond mee tijdens jouw vakantie? Dat kan zeker! Dan rekenen we 50 euro extra voor te schoonmaken. 

Bijzonder overnachten? Boek de Pipowagen online.

Check eenvoudig de beschikbaarheid van onze Pipowagens (P1 - P2) hier online! Zie in één oogopslag welke accommodaties nog beschikbaar zijn tijdens jouw vakantie. Voor eventuele vragen kun je ons een e-mail sturen naar info@ballasthoeve.be. Houd er rekening mee dat vanwege de drukte in het seizoen het antwoord soms iets langer kan duren!

Voor andere vragen kun je ons altijd bereiken via 011 60 61 01 of 0473 32 40 29. Tot snel!