Logies

Logies

We zitten nooit stil. De afgelopen periode hebben we nieuwe camperplaatsen gemaakt en ook onze logies gerenoveerd. De Ballasthoeve is volgens de ANWB 1 van de mooiste kleine campings van Europa. In elk geval geniet je hier volop van de natuur. Onze Camping bevindt zich midden in een geweldig mooie groene omgeving en direct aan verschillende knooppuntroutes. Ideaal voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers. En voor wie graag geniet van meer comfort of ruimte dan in een tent, camper of caravan hebben we onze logies.

Faciliteiten

Onze logies is - in tegenstelling tot onze camping - het hele jaar door geopend. Deze kleine woning bevindt zich bij de camping. Je hebt een eigen tuin en een fijne overkapping. Ideaal voor gezinnen en kleine groepjes. Voor wie meer comfort zoekt op een camping.

In deze logies vind je de volgende faciliteiten:

  • Keuken voorzien van gaskookplaat met 4 pitten, oven en koelkast
  • Eetkamertafel met 6 stoelen
  • Woonkamer met tv en wifi
  • 3 slaapkamers voorzien van een tweepersoonsbed, 2 eenpersoonsbedden en een stapelbed
  • Badkamer met douche en wastafel
  • Honden toegestaan mits bijbetaling €50,00 poetsgeld

Huurprijs van onze logies: vanaf €125,00 per nacht

Over Camping De Ballasthoeve

De Ballasthoeve heeft naast deze logies een camping met 33 plaatsen voor tenten en caravans, een bruin cafe en sinds kort ook camperplaatsen. Geniet tijdens je verblijf op het royale buitenterras van bijvoorbeeld koffie of een Belgische pint. Speel een potje kegelen of jeu de boules en geniet van spelende kinderen in het speeltuintje en bij de kinderboerderij.

Reserveer online

Benieuwd of we in jouw vakantie nog een plekje vrij hebben? Check dat gemakkelijk in ons online systeem. Wanneer je wil reserveren, kan dat ook gemakkelijk op dezelfde pagina. En mocht je nog vragen hebben, mail dan naar info@ballasthoeve.be. Let op: gezien de seizoensdrukte kan het antwoord soms even op zich laten wachten!