Huur caravan

Huur caravan

Wil je genieten van de sfeer en ervaring van een camping zonder een caravan aan te schaffen? Dat kan! Boek een van onze caravans en kom kamperen. Alles staat al klaar bij De Ballasthoeve. Dat is genieten van de luxe van een caravan op een gezellige camping midden in het groen. En daarbij is het zware werk al voor je gedaan. Overnachten in een caravan is een avontuurlijk en ontspannend in je 'kleine thuis' voor de periode die je zelf kiest. Wakker worden van de vogeltjes die fluiten en de opkomende zon. Ontbijt voor de caravan, indien nodig zit je droog in de voortent. Vervolgens begint de wandel- of fietstocht al vanaf de camping. 

Faciliteiten

We beschikken over twee caravans, namelijk de Woody caravan (D1) en de Bossy caravan (D2). Beide caravans zijn te huren en zijn volledig ingericht voor 2 personen. De caravans zijn voorzien van een knusse binnenruimte en is voorzien van een dichte voortent. In deze caravan vind je de volgende faciliteiten:

  • Caravan voor 2 personen
  • Vast opgemaakt bed
  • Wasbak met water voorzien in jerrycans 
  • Buiten keuken voorzien van gaskookplaat
  • Koelkist 
  • Keukengerei, borden, bekers, glazen, pannen etc.
  • Tuinset
  • Elektriciteit 


De caravans zijn in het voor- en najaar te huur vanaf 2 nachten. Van half juni tot half september huur je deze caravans voor minimaal 6 nachten en al vanaf € 100 per nacht. De aankomsttijd op onze camping is vanaf 13.00 uur en op de dag van vertrek mag je blijven tot 12.00 uur. Overal op de camping is Wifi beschikbaar.

Gemoedelijke camping De Ballasthoeve

Naast verblijven in een van onze caravans, kun je op camping De Ballasthoeve ook overnachten in de 6-persoons accommodatie, de pipowagens en in een eigen tent of caravan op de camping. Sinds kort hebben we ook camperplaatsen. Onze camping ligt samen met ons sfeervol fietscafé midden in een prachtige natuurlijke omgeving waar je geniet van de rust. Met diverse awards op naam van De Ballasthoeve zijn we enorm trots om onze nieuwe en bestaande mensen elk jaar weer te mogen verwelkomen op onze minicamping .

Boek je caravan ( D1 - D2) online

Wil je weten of we nog beschikbare plekken hebben tijdens jouw vakantie? Dat kun je eenvoudig controleren in ons online systeem. Op deze pagina kun je ook gemakkelijk direct reserveren. Voor eventuele vragen kun je een e-mail sturen naar info@ballasthoeve.be. Houd er rekening mee dat vanwege de drukte in het seizoen het antwoord soms iets langer kan duren!

Heb je verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.